İTÜ BIM Süreçleri Eğitim Programı

266

İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi’nde verilen “BIM Uzmanlık Sertifika Programı” 19 Eylül’de online olarak Zoom üzerinden başlıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından düzenlenen ve firmalarda BIM Uzmanı olarak görev almak isteyen kişilere gerekli teorik ve pratik bilginin verilerek BIM süreçlerinin yönetiminde yer alacak yetkin kişilerin yetiştirilmesini amaçlayan Sertifika programı toplam 3 modülden oluşuyor.

BIM Süreçleri, BIM Uygulama ve BIM Uzmanlık Eğitimlerinin üçünü de tamamlamış katılımcılara, İTÜ rektörü tarafından imzalı “İTÜ BIM Uzmanı Sertifikası” veriliyor ve bu sertifika başka herhangi bir kurumun onayına ihtiyaç duyulmaksızın uluslararası geçerlilik taşıyor.

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 2015 yılından bu yana düzenlenen Sertifika programının bu yıl 16. düzenlenmekte olup program ise şöyle:

İlk modül olan BIM Süreçleri Eğitim Programı, 19 Eylül – 26 Eylül – 3 Ekim 2020 tarihlerinde;

İkinci modül olan BIM Uygulama Eğitim Programı, 10 Ekim – 17 Ekim – 24 Ekim – 31 Ekim 2020 tarihlerinde;

Üçüncü modül olan BIM Uzmanı Sertifika Programı ise 7 Kasım – 14 Kasım – 21 Kasım 2020 tarihlerinde düzenlenecek.

İlgililerin Sertifika alabilmek için her üç programı da tamamlamış olmaları gerekiyor. Ayrıca üçüncü modül olan Uzmanlık Sertifika Programı katılımcıların yeterliliklerini ölçmek üzere düzenlenmiş bir sınav şeklinde uygulanıyor.

19 Eylül – 26 Eylül – 3 Ekim 2020

Toplam süre: 3 hafta 
Toplam ders saati: 21 saat
Ders günleri: Cumartesi
Ders saatleri: 10.00-18.00
Eğitim yeri: Zoom üzerinde online olarak

Eğitim ücreti:

2700 TL + KDV (%1)

Koronavirüs önlemleri kapsamında bu yıl her üç program da online olarak ZOOM üzerinden gerçekleştirilecek olup eğitim programının içeriği ve ücreti gibi diğer bilgiler için İstanbul Teknik Üniversitesi’nin sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı Bilgi ve Kayıt